Trobada d'amics del Fondo

17 de març de 2007
a partir de les 5 de la tarda
A Torribera (Clínica Mental)

Veieu com es pot arribar

Alguna cosa va passar als anys 60 i 70 al barri del Fondo perquè la gent que es va conèixer en aquella època entorn de l'esglèsia de Sant Joan Baptista es mostri eufòrica cada vegada que es troba esporàdicament. Ara, 40 anys desprès, quan ja no són tant joves, hem decidit tornar-nos a reunir per pasar un dia junts, rememorar el que vam ser i explicar-nos com ens ha anat la vida. Aquí, en aquest blog, anirem publicant les notícies i novetats que es vagin produint en torn de la preparació de la trobada. Però per fer-ho bé del tot, necessitem que ens ajudeu a organitzar-la enviant-nos comentaris i suggerències, i molt especialment adreces d'altres persones que recordeu que van pasar pel Fondo, i les fotos que guardeu de l'època. Per enviar-nos-les teniu moltes maneres. Si ho feu per correu normal, les envieu a l'adreça de la capçalera. Si ho feu per email, podeu enviar-li al mateix Alfons Barreras a l'Eugeni Madueño al José María Martín o al Jaume P. Sayrach.
A continuació teniu els sis àmbits sobre els que xerrarem durant la trobada, i els àlbums confeccionats amb les primeres fotos rebudes. A sota de cada foto podeu afegir "add" els comentaris que volgueu, espcialment els que ens ajudin a identificar les persones que surtin i la data en que va ser feta la foto.
Gràcies per la vostra col·laboració i fins aviat!

Comments:
ggggggggggggggggggggggggg

ggggggggggggggggggggg
ggggggggggggggggggggggggg
 
Funciona?
 
Es ben bé un privilegi fer el primer comentari d´aquest blog! Gràcies a l´Eugeni per fer-me sabedor del projecte. Faré tot el possible per col.laborar amb algun comentari si s´escau! Endavant i ànims! Mn. Francesc,rector de la Parròquia
 
Es clar que funciona!!
Cal, però, que ens deixeu la vostra adreça mail perquè ens posem en contacte amb vosaltres. Si voleu mantenir la privadesa, podeu enviar-la a través de mail.

Gràcies per les vostres comunicacions!
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?